Generalizált szorongással kapcsolatban milyen tapasztalatok vannak, tud segíteni klinikai szakpszichológus vagy pszichiáter?
Figyelt kérdés
dec. 28. 16:28
2/5 anonim válasza:
Tud, de neked is kell “dolgozni” magadon.
3/5 anonim válasza:
Nekem nem tudott pedig az autogen tréninget is megtanította. :(
4/5 anonim válasza:
Pszichológus segített nekem. 2 év alatt elmúlt a szorongásom, boldog vagyok. És nem egy párkapcsolat miatt, vagy gyógyszer miatt. Kellett hozzá az, hogy az elejétől heti 4-5x edzésre jártam, és hogy olyan munkám van, amit szeretek, ergo tenned kell magadért, nem sültgalambra várni az orvosnál ülve! Mert ő nem oldja meg, te fogod megoldani. Ő a feltétel nélküli figyelmet adja a gyógyuláshoz, de neked kell keményen dolgoznod, hogy elégedett legyél végül.
5/5 anonim válasza:
Nekem gyógyszereket írt, nagyjából 22 éve. Akkor kezdtem a gimnáziumot és a szorongás gátolt a tanulásban, ott akartam hagyni az iskolát. Annyira használt, hogy elvégeztem az iskolát és a munkában helyt állok, de a szorongás még így is gyakran előjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!