Budapesti klinikai szakpszichológusokról tapasztalat, ajánlás?
Budapesten keresnék pszichológust, de már a keresés is borzalmasan nehéz. Sajna korábbról van jó és rossz tapasztalatom pszichológusról, hosszú távra keresnék valakit. A gondom, hogy rengetegen vannak és mind elkéri a 10-15-20 ezer forintot 1-1 alkalomért, amit nem akarok feleslegesen kidobálni, hogy megtaláljam a megfelelőt.
Én egy határozottabb, erős szakmai, nemzetközi, modern tudással rendelkező hölgy pszichológust keresnék depresszó, szorongás, pánikbetegség problémájával, amivel nagyon nehezen haladok előre, nem elég annyi, hogy elmondjam a bajom, ő meg mindenben támogasson mindenért dícsérjen, szóval nem ilyen simogató life coaching kell, hanem rendes terápia.
Valaki tudna ajánlani ilyen pszichológusokat, vagy helyet ahol nyugodtan nézelődhetek?
Nagyok az elvárásaim? Ez egy igazi pszichológus feladata :D
Miről beszélsz? TB alapon voltam ilyen pszichológusnál, csak sajna elköltöztem, így Budapesten kell újat találnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!