Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Más is ENNYIRE ROSSZUL VAN AZ...

Más is ENNYIRE ROSSZUL VAN AZ ANTIDEPRESSZÁNSOKTÓL (mindegyiktől) mint én? Tisztában vagyok vele, hogy az elején felerősíti a tüneteket, de ez valami pokol! Nem birom szedni és nem hisznek nekem az orvosok.

Figyelt kérdés

tegnap 15:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Sajnos én is nagyon rosszul vagyok tőle , most már azt sem tudom , hogy az antidepresszáns vagy a Frontin okoz ennyi mindent. Én most szédüléssel és imbolygó járássál küzdök. Te?
tegnap 15:29
 2/10 A kérdező kommentje:
Én nyugtalansággal.
tegnap 16:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Mióta szeded?
tegnap 16:04
 4/10 A kérdező kommentje:
4 napja, de valami borzalmas.
tegnap 16:05
 5/10 anonim ***** válasza:
4 nap az nem sok ám, nagyon az elején vagy. Egyébként sajnos az emberi agy furcsa. Simán lehet, hogy nem maga a gyógyszertől vagy nyugtalan hanem magad ragorcsolsz erre, várod és várod, hogy mikor okoz nyugtalanságot ami így be is következik. Magamból kiindulva simán lehetséges ez.
tegnap 16:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem hiába létezik egyébként a placebo hatás fogalma. Páran nem pszichiátriai gyógyszerek esetén is képesek fizikai tünetek is produkálni annak hitében , hogy azt hiszik gyógyszert kaptak .
tegnap 17:00
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem így van, ne haragudj. Eddig nem éreztem ezt a borzalmat, olyan jó volt már. Ezév márciusában tettem le z antidepresszánst emiatt. Most ismét ugyanez jelentkezett sajnos. Úgyhogy nem magyarázom be magamnak...

Én érzem, nem te, ne is haragudj.

tegnap 17:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát ha minden válaszra ilyen kioktató véleménnyel reagálsz akkor sok jóra ne számíts.de hogy válaszoljak,nekem semmi gondom nincs és nem volt az antidepivel.Amúgy meg hidd el hogy simán van olyan amikor az ember belehajhássza magát bizonyos tünetekbe.a pánikbetegségnél is van ilyen ,hogy az ember saját magát viszi egyre mélyebbre.Nálam is ez volt.
tegnap 19:20
 9/10 anonim ***** válasza:
De már elkezdtem abbahagyni neeeem?
tegnap 19:22
 10/10 A kérdező kommentje:
Miért érzed ezt kioktatásnak, ez érthetetlen számomra... Csak a saját tapasztalatomat írtam le, de azért köszi.
tegnap 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!