Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt olyan , aki nem...

Van itt olyan , aki nem hízott az antidepresszánsoktól?

Figyelt kérdés

Legyszi, ne irjatok, h “nem a gyogyszer hizlal, hanem , amit megeszel”

Ketszer szedtem mar ilyen gyogyszert, mindkettonel nagyon gyakori mellekhatasnal szerepelt a hízás. Ezt tudván (plusz alapbol van egy testkép zavarom, ami miatt rettegek a hízástól) szinte koplaltam, mikozben szedtem ezeket a gyogyszereket. De tenyleg mar aggodtak ertem, hogy mennyire nem eszem. Kizartam a cukrot teljesen es a szenhidratot is minimalisra csokkentettem, es igy is hiztam 5kg-t. Tudom az”semmi” , de bele se merek gondolni abba, h mennyit híztam volna, ha nem éheztetem magam közben…

dec. 6. 09:50
A kérdező szavazást indított:
Én nem híztam
Én híztam
2 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiztam, ha az nem szamit hizasnak, hogy elotte nem tudtam enni es mumia voltam, aztan ettem es a sajat sulyom visszajott. Aztan maradt.
dec. 6. 09:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, h melyik gyógyszert szedted?
dec. 6. 09:57
 3/6 anonim ***** válasza:
17%
Ezek mérgek , a nyugtatók antibiotikumok , elfed 1 bajt előhoz 7et . A szteroidok fogamzás - gyulladásgátlók bezavarnak, menzeszt emésztést . Más megoldás kell . A líthium és fémek sok szervetlen kőolajmaradék alkotja ezeket , halált is okozhat .
dec. 6. 09:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

En egy grammot sem hiztam tőle, de ugyanez volt a felelmem mint neked, jeleztem is az orvosomnak. Azt mondta maximum annyi lesz h a gyógyszer előtt egyáltalán nem volt étvágyam és ha elkezdem szedni és jobban vagyok akkor azért tudok majd megint rendesen enni várhatóan, így néhány kiló jöhet pluszban, de elotte ugye nem keveset fogytam.

En végül nem éreztem h szokatlan étvágyam lenne és nem híztam :) esetleg néhány pajzsmirigy értéket lehet érdemes lenne megnézni, de en amikor a terapeutaval erről beszéltem akkor ő is mondta h a felelmem jogos és valóban van ilyen gyógyszer, de amit en szedtem annál nincs ilyen. Úgyhogy ha emiatt aggodsz érdemes lehet jelezni a dokidnak h beszéljétek át ezt részletesen, mert stresszt okoz :)

dec. 6. 10:22
 5/6 A kérdező kommentje:

Utolso: koszi! En nem depressziora szedném, hanem kenyszerbetegsegre(OCD)szóval nekem teljesen jo az étvágyam, most is :)

Megkérdezhetem, h melyik gyógyszert szedted?

dec. 6. 10:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem depresszióra szedtem, generalizalt szorongásra, de nem szeretnék pontos gyógyszert írni, mert biztos vagyok benne h a szakorvos a lehető legkorszerűbb hatóanyagot írja fel az adott problémának megfelelően :) Csak azért írtam h érdemes ezeket részletesen atbeszelni az orvosoddal, mert nekem nagyon készségesen segített, részletesen elmagyarázva mindent és minden felmerülő félelmem el tudta oszlatni
dec. 6. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!