Bármit csinálok,semmi nem okoz örömöt. Életunt vagyok. Sokat vagyok egyedül és keveset társaságba.Ha egyedül vagyok az se jó. Ha társaságba akkor az se. Mitől van ez?
Figyelt kérdés
Bipoláris zavarral kezelnek,de úgy érzem,hogy van valami más mentális bajom is.Nem bírom a társaságot.szorongok,zavarba vagyok,de viszont sokszor meg hiányzik a beszélgetés,mert a szüleimen kívűl senkivel nem beszélek. Voltak barátaim,de már nincsenek.Igaz én se keresem őket,de ők se engem.Nagyon sokszor depresszios vagyok.Végre eltelt a karácsony.Már csak a szilvesztert várom,hogy elteljen,mert akkor se leszek barátokkal,hanem itthon.Mások meg buliznak meg barátokkal vannak.Fogalmam sincs mi bajom lehet. Vagy ez lehet a bipoláristól?tegnap 13:59
1/1 anonim válasza:
Kívülről várod a segítséget, az ingert. Pedig neked magadnak kell felépítened a saját életedet, ami persze nagy munka befektetést kíván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!