Mit tehetek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Pszichiátriai támogatott lakhatásban élek. Eddig önálló lakásban, de most átköltötettek egy másik lakásba, ahol kevésbé önálló emberek élnek. Van egy nővér aki azt mondta jó lenne ha nem lépnék le egész napra. Igazság szerint én félek a közösségtől és ezért szoktam sétálni reggeltől estig. De ő ezt nem érti. Én fizetek ezért és nem kórházban vagyunk. Mielőtt valaki azt mondaná menjek albérletbe, nem állok olyan jól anyagilag, le vagyok százalékolvategnap 13:09
1/2 anonim válasza:
Ezt mondd el a nővérnek, és aztán egyezzetek meg , hogy tartjátok a kapcsolatot. Pl. néha hazaugrasz, vagy telefonon felhívod.
Amúgy meg nem árt, sőt javadra válhat, kicsit feszegetni a határaidat és lassacskán egyre több időt bent tölteni.
2/2 A kérdező kommentje:
Egy baj van még hogy egy lakó osztja a gyógyszereket. Két nappal ezelőtt nem volt meg a gyógyszeradagoló és fél kellett hívni egy vezetőt. Egyébként itt nem mi adagoljuk a gyógyszert magunknak, tehát ez az ő felelősségük
tegnap 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!