Nem vagyok való párkapcsolatra. Mit kezdjek így magammal ?
Figyelt kérdés
Bipoláris zavarom van és még más mentális betegségek. Sok gyógyszert szedek. Sokat vagyok depresszios és olyankor csak fekszem. Nem akarok gyereket se és nem is tudnám eltartani. Szexuális téren meg nem tudnék teljesíteni a sok gyógyszer mellékhatása miatt. Jó lenne egy párkapcsolat,de így nem lehet tudom. Aki így van mit tanácsol ? Mit tegyek ez ellen ?dec. 21. 00:04
11/12 A kérdező kommentje:
Ahogy mondja az utolso.
dec. 28. 05:30
12/12 anonim válasza:
A gyógyszeres kezelést ugyan nem helyettesíti, de a kutyához annyit azért hozzátennék hogy ha vele vagy az fokozza az agyban az endorfinok és a szerotonin szintjét, ezek a hangulatot javítják. A simogatás oxitocint termel, ami meg a stresszt csökkenti. Feltétel nélküli szeretetet nyújt, ami szintén csökkenti az érzelmi ingadozásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!