Nem vagyok való párkapcsolatra. Mit kezdjek így magammal ?
Figyelt kérdés
Bipoláris zavarom van és még más mentális betegségek. Sok gyógyszert szedek. Sokat vagyok depresszios és olyankor csak fekszem. Nem akarok gyereket se és nem is tudnám eltartani. Szexuális téren meg nem tudnék teljesíteni a sok gyógyszer mellékhatása miatt. Jó lenne egy párkapcsolat,de így nem lehet tudom. Aki így van mit tanácsol ? Mit tegyek ez ellen ?dec. 21. 00:04
1/12 anonim válasza:
Én elfogadtam. Volt 3 komoly, évekig tartó, de rá kellett jönnöm hogy nekem ez nem megy. Szerezz be egy kiskutyát… ahogy én is.
2/12 anonim válasza:
Sajnálom! Igazából a kiskutyás válaszolóra szeretnék reagálni. Ha a párkapcsolat nem megy a betegséged miatt, akkor én kiskutyát sem javaslok, a bipolaritás miatt biztosan nem tudnád kellőképpen ellátni.
3/12 A kérdező kommentje:
Kutyát nem akarok. Nem tudnám ellátni a bipoláris miatt ahogy az utolsó mondja
dec. 25. 12:31
4/12 Senior Séf válasza:
Tedd rendbe a táplálkozásodat, és csodát látsz!
5/12 anonim válasza:
Bizony! Nem mindegy, hogy mit eszel-iszol és hogy mit nem! Ez is csodát tesz, meg a mozgás öröme is!
6/12 anonim válasza:
Még nem írtad a nemed és korod. Hátha úgy könnyebb.lécci pótold.
7/12 anonim válasza:
Akik lepontozták a második válaszolót, azok halvány gőzük nincsen miben nyilvánul meg a bipoláris zavar, és, hogy egyénenként változó, van akinek enyhe, másnak súlyos formát ölt ez a betegség.
8/12 A kérdező kommentje:
40 f vagyok. Amúgy igen,akik a 2est lepontozták azoknak fogalmuk sincs mivel jár ha bipoláris zavaros valaki. Képtelen lennék kutyát tartani. Hirtelen rám jön a depresszios fázis aztán szinte fel se tudok kelni az ágyból. Nem hogy még sétáltatni a kutyát mert én társasházba lakom az emeleten.
dec. 27. 04:00
9/12 anonim válasza:
Semmit, elfogadod.
Nem értem miért érzed annak hiányát, amit nem tudsz elviselni.
Sok egészséges ember sem akar párkapcsolatot.
Persze összejöhetsz egy hasonló beteggel, de az sem szokott semmi jót hozni, pláne együtt élni.
Sokkal nagyobb kihívás, hogyan maradsz meg a munka világában.
Hogy tudsz megélni, mert a depis korszakban baromi nehéz lehet teljesíteni.
10/12 anonim válasza:
Azok a válaszok, hogy tedd rendbe a táplálkotásod, sportolj.
Ezektől nem fog megszűnni a betegség, max jobban fogja érezni magát fizikálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!