Nem tudom mit kezdjek magammal ? Ki volt ilyen helyzetben? Mint munkaügyileg mint párkapcsolatban
Amolyan kereskedő vagyok , leginkább szezonális gyümölcsökkel kereskedem , de ugye télen nincs szezon semminek ( legalábbis nem találtam meg) , az utóbbi hónapokban mindennel próbálkoztam, de nem igazán jöttek össze a dolgok , szóval telnek a napok és nem csinálok semmit , néha néha edzek , olvasgatok , de úgy igazán még ahhoz sincs kedvem , semmihez , ez az időszak nagyon rossz , ez a céltalanság . Mit lehet ezzel kezdeni ? Kellenek célok értem, de milyen célok? Pedig amúgy anyagilag nincs problémám , csak a semmittevés nagyon rossz .
A párkapcsolatban pedig unom magam, már feleségem van , de vannak időszakok mikor egyszerűen "megőrülök" más lányokért , nagyon hiányzik az " olyan " jellegű ismerkedés , olyan vagyok mint a tüzelő kutya néha. Pedig jó a párom , hagy nekem teret , meg amúgy mindenbe jó ( nem lényeges de a lényeg hogy szerencsés vagyok vele) , mégis nem erre vágyom .
Mi a baj velem? Normális ez hogy a nyugalom és a jó nekem nem jó? Hogy mindem évbe van vagy 3 hónapom amikor szinte " nyaralok" itthon, de nekem mégsem jó.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!