Nem élvezem a dolgokat amiket korábban igen, mi a gond?
Figyelt kérdés
Egy videó megnézése is nagy nehézséggel jár, mint csak bámulom a laptopot a videó elindítása helyett, vagy nem tudom már mit nézzek youtubeon szabad időmben. Korábban imádtam ezt a tevékenységet, mostanában már ezt is unom valamiért pedig tényleg nem olyan ez ami fáradtságot okoz vagy meg lehet unni mivel sok új videót is találhatok, még is. Aztán szerettem videó nézés közben nassolni, üdítőket inni. Sok energiaitalt és üdítőt vettem néha, meg különféle nasikat amiket imádtam rácsálni közben. Aztán ez a tevékenység is mintha szünetelne. Nem érzem, hogy feltöltene ha nassolok pedig régen igen. Most nem érzek semmit, van hogy a csipsz fél óráig előttem virít de nem érzem azt, hogy ennék is. És még sorolhatnám. Meg közben sokszor vagyok lehangolt is de nem mondanám ezt depressziónak. Lehet túl sokáig csináltam ezeket és meguntam? Van valami szak kifejezés erre az érzésre?ma 02:06
2/2 A kérdező kommentje:
1-Olvasni próbaltam, ugyan ezt éreztem, nem tudtam.
ma 02:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!