Miért nem értek meg bizonyos dolgokat?
Van bennem empátia,értem a humort ,a cinikus megjegyzéseket is.
De sokszor nem értem,hogy amit mondtam vagy csináltam az milyen hatással van a másik emberre.Ha nem mondja meg szemtől szembe,hogy megbántottál,rosszul esett srb csak utalásokat tesz azt nem értem (egy barátnőm szokott segíteni abban hogy elmondom Neki a sztorit és Ő elmagyarázza hogy mi mit jelent az amit a beszélgető partnerem mondott/reagált.)
Ez mitől lehet?
Nem,azt tudom,hogy nem vagyok autista.
Csak nem értem,hogyan lehet az,hogyha Valaki elmesél egy élményt,akkor abba bele tudom élni magam,tudom mit mondjak,ha olyan a sztori még a könnyem is kicsordul,viszont ha én csinálok vagy mondok valamit azt miért nem tudom,hogy mit vált ki a másik emberből.
Keresem hol a hiba,pont azért amit írsz,hogy fejlődhessek.
Minden nő ilyen ha partnerviszonyban van.A nők egyáltalán nem a partnerekkel beszélik meg ezt, hanem a legjobb baratnőjükkel. Ott aztán a legapróbb részletekig kielemeznek téged.
Hogy miért? Mert érzékenyek, nem akarják kimutatás azt amit legmélyebben éreznek, sőt lehet csak később jön ki a válaszrrakció rajtuk.
Azt én sem értem miért olyan zárkozottak a partnerekkel, bizonyára arra gyanakszom félnek hogy kihasználhatók lesznek vagy erősnek akarják mutatni magukat? Pláne ha nem az első vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!