Egy pszichiáter csinálhat olyat hogy elvégez teszteket,de azok eredményeit esetleg diagnózisait nem írja le?Vagyis semmi nyoma nem marad?
Figyelt kérdés
Államilag természetesen.dec. 15. 18:56
1/7 anonim válasza:
Elméletileg nem. Törvényileg szintén nem. Minden vizsgálatot dokumentálni kell! És minden dokumentumot hivatalosan fel kell tölteni az EESZT-be. Ez a törvény. De a gyakorlat sokszor más. Miért? Mit nem dokumentált a pszichiátered?
2/7 anonim válasza:
A beteg alapvető joga a tájékoztatáshoz való jog.
3/7 anonim válasza:
2-esnek! Ez igaz. De ez csak jogilag van igy! A gyakorlatban nincs igy sőt! amikor 2020 februárjában kórházban voltam. Például engem sem tájékoztattak arról hogy majd droggal nyomank tele. Mert a Tramadol az enyhe drog. És nem tájékozottak erről. Csak belém nyomták mint fájdalom csillapitó. Ami opium származékú drog. És azóta se bírtam le jönni a Tramadolról. Szóval a tájékozatás egy nagy nulla!
4/7 anonim válasza:
3-as: tévedésben vagy, nem "droggal" nyomtak tele, hanem fájdalomcsillapítót kaptál. Minden gyógyszer összetevöit nem írják bele a diagnózisba, ez fölösleges, nem lenne semmi értelme.
Az, hogy utána ész nélkül szedted és függö lettél, az nem az orvosok hibája.
sok-sok ezer másik ember kapta ugyanezt és nem lettek függöek!
5/7 A kérdező kommentje:
1-es.Az van hogy még épp mindent dokumentált.Kb 2 éve járok hozzá és az a helyzet hogy ki akarok deríteni valamit.De ha ki is derülne akkor se szeretném hogy bármi nyoma maradjon.csak én akarom tudni,nem akarok mégtöbb okot a megbélyegzésre
dec. 15. 19:50
6/7 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy nem marad nyom... fel kell tölteniük az egészségügyi rendszerbe. Nem te döntesz.
7/7 anonim válasza:
Le tudod tiltani a kezelőorvoson kívül a többiek számára a hozzáférést.
3-as, konkrétan hány adag tramadol után érezted, hogy rászoktál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!