Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szexuális erőszak történt, de...

Szexuális erőszak történt, de nem tudom bizonyítani, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Fiatal nő vagyok, 20 éves, modell karriert építek, van egy menedzserem aki munkákra közvetít ki. Összehozott egy nagyobb divatfotózást és megkéret hogy menjek be megbeszélni, az irodájába. Végül elhalasztotta, azt kérte, menjek fel hozzá és ott aláírjuk este. Felmentem és ott volt vele még egy férfi, akit nem ismertem. Azt mondta a barátja. A szerződést alá írtuk, és koccintottunk pezsgővel, ami fél óra után nagyon beütött és szédültem, össze akadt a nyelvem. Fura volt. Ekkor kezdtek el fura dolgokat beszélni, hogy a barátja igazából egy felnőtt filmes producer és szeretnének velem is csinálni lightos képeket, videokat stb. nemet mondtam, hiszen nem felnőtt filmes modell vagyok. Végül még rábeszéltek hogy maradjak, egyek valamit és adtak vizet a rosszullét miatt. Innentől csak foszlányok vannak meg, és az hogy órákkal később meztelenül ébredtem fel a fürdőszobában, a fürdőkádban ültem egy nagy kád forró vízben. Kiszálltam és éreztem hogy valami nem oke "odalent" és ekkor jöttem rá hogy mi történt.
ma 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:
48%

Semmit nem tudsz tenni.

Legközelebb ne menj fel egyedül egy idegen férfi lakásába!

ma 12:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Semmit.
ma 12:49
 3/6 anonim válasza:
Semmit. Mondjuk én nem mentem volna fel egy idegen lakására.
ma 12:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem idegen, 1 eve a menedzserem.
ma 12:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal a rendőrségre kellett volna menned és feljelentést tenni. Mondjuk a menedzseredtől elbúcsúzhatsz és gondolom ahol tud, majd keresztbe tesz neked. De én akkor is feljelentettem volna.
ma 13:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Orvos: vegyenek látleletet, hiszen legalább hámsérülés lehet ott lenn. Vérből kimutatható lehet, hogy mit kevertek az italodba.
ma 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!