Szoktatok nézni erőszakos gore oldalakat?Milyen hatással van rátok mentálisan?Van,aki rá van függve ezekhez a tartalmakhoz?Ha néztek ilyeneket,akkor miért teszitek?
Figyelt kérdés
aug. 23. 08:31
A kérdező szavazást indított:
Rendszeresen fogyasztok ilyen tartalmakat,nincs rám negatív hatással.
Kerülöm ezeket az oldalakat.
PTSD-t okozott nekem,nincs rám jó hatással.
15 szavazat
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem csak beteg, de erkölcstelen is, hiszen a másik személyről beleegyezése nélkül készült felvétel.
2/5 Gál Gábor 2024 válasza:
A hentaiban nincs ellenemre, az élőszereplős meg nem elég valósághű.
De ritkán van olyan, hogy megkívánnám ezt a fajta tartalmat, inkább véletlenül jön szembe és esetleg tetszik.
3/5 anonim válasza:
Korábban nézegettem egy gore oldalt, de mára megszűnt.
Nem volt rám se negatív, se pozitív hatással.
5/5 anonim válasza:
Néha én is szoktam nézni, valójában az tetszett benne hogy valóságos volt és nem megjátszott kamu szinészkedésekkel kiabálnak benne. Sokszor amikor színészkednek pl még meg se ütötte de már úgy kiabál mint akit ölnek. És én nem bírom az ilyen erőltetett színészeket főleg a szex videókban mikor éppen hozzá érnek de már úgy kiabál mint akinek 5 orgazmusa volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!