Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Akik elkezdtek önismerettel,ps...

Akik elkezdtek önismerettel,pszichológiàval foglalkozni szintén kezdenek ràjönni,hogy mennyi érdek ember van az életükben?

Figyelt kérdés
dec. 10. 12:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az életemben nincs. Inkább a tágabb környezetben és világban. Pont, hogy csak a körülöttem lévő emberek nem érdek emberek.
dec. 10. 12:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem azt àllítottam,hogy csak a környezetemben élő emberek olyanok meg nem is mindenki,de hogy vannak olyanok is
dec. 10. 12:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Érdek emberek, irigyek, lelki sérültek, és még sorolhatnám.

Azonban ehhez nem feltétlenül kell pszichológiával foglalkozni, hogy az ember észrevegye. Szerencsére kifejezetten jó emberismerő vagyok, a sok pszichológiai könyv után csak konkrét nevet is tudok mellé társítani.

dec. 10. 12:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem kellett ehhez semmi extra tanulás. Idővel "bölcsebb" lesz az ember, meg persze nem is érdekel már annyira mások véleménye.
dec. 10. 13:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyszer egy bölcs ember azt mondta, a világ egy nagy piac, ahol mindenki a saját portékáját árulja.
dec. 10. 16:38
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
hat 1 - 2 eve talan ha lattam volt egy hir hogy egy ELTE pszichologus megolte magat. Chester benningtonnak, Chris Cornellnek akkora vagyona volt mint orban viktornak hatvanya, ha igy tortentek a dolgok akkor mennyi erdek van az emberi eletben akar egy dolog miatt is es ez csak egy par pelda 1 dolog elnyom 1 milliardot
dec. 10. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!