Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A depressziós ember érzi...

A depressziós ember érzi magáról,hogy depressziós?

Figyelt kérdés

Ha felmerül a gyanú. Kihez forduljon a "beteg"?

Minden esetben drága pszichotronikushoz kell menni? Vagy vannak tb támogatottak is?

ma 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Érzi magáról, hogy rosszul van, hogy a diagnózist is sejti-e, az a tájékozottságától függ. Hát, létezik tb támogatott, de várólistával, ritkább és rövidebb alkalmakkal. Vagy pszichiáterhez jut el könnyebben, aki gyógyszert ír, de nem biztos, hogy arra van szüksége, lehet, hogy pszichoterápiára.

Magadról beszélsz vagy másról?

ma 20:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Magamról
ma 20:22
 3/7 A kérdező kommentje:
És oda kell amúgy beutaló vagy időpont? Vagy egyszerűen besétálok?
ma 20:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Csináltál online is megtalálható tesztet? Csak kiindulásképp, bár az nyilván csak orientációnak jó. Írok privátban. [link]
ma 20:27
 5/7 anonim ***** válasza:
A pszichiátriai szakrendelésre nem kell beutaló, időpontot kell kérni. Miből gondolod, hogy depressziós vagy?
ma 20:28
 6/7 A kérdező kommentje:

Súlyos depresszióval küzdhetsz!

Kérünk, sürgősen keress fel orvost, és konzultálj pszichiáterrel is! A klinikai szakpszichológus és pszichoterapeuta segítsége elengedhetetlen a hatékony kezeléshez és a gyógyulási folyamat támogatásához.

Ez lett a teszt eredménye. Bár, nem hiszek ezekben a tesztekben...

ma 20:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Most láttam,hogy elírtam a kérdést. Pszichológust akartam írni. A telefonom javította pszichotronikusra...nem ugyanaz.
ma 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!