Miért vannak öngyilkossági gondolataim, ha nem is vagyok depressziós?
Figyelt kérdés
nov. 11. 19:37
1/3 anonim válasza:
Attól függ, mit értesz gondolat alatt. Ha csak úgy eszedbe jut semlegesen, de nem tennél olyat, akkor csak valami eszedbe juttatta mostanában. Ha komolyabban eljátszol a gondolattal, hogy megtennéd, akkor lehet, hogy mégis depressziós vagy, vagy hasonló gondod van. De egy "egyszerűbb" szomorú időszak miatt is lehet.
2/3 A kérdező kommentje:
Igazából ha bármilyen negatív hatás ér, egyből ez az első gondolat ami eszembe jut. De csak úgy spontán is sokszor jelentkezik. Pl amikor meglátok vmi éles tárgyat, olyankor képzeletben elvágom vele a torkom. Tegnap pedig egy húskloffoló láttán azt képzeltem el, milyen lenne szétverni vele a koponyám. Vagy másét.
De amúgy nem vagyok lehangolt, szomorú vagy apatikus állapotban. Szóval fura.
nov. 11. 20:24
3/3 anonim válasza:
Nincs valami, ami miatt szorongsz és menekülnél erről a világról?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!