Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Letezik, h a depresszió...

Letezik, h a depresszió visszaterő?

Figyelt kérdés

dec. 8. 21:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

4.

Szeritem a szakember feltudja mérni alapos beszélgetések után, hogy a probléma valós e vagy csak a 'beteg' képzeletében létezik.

És ha valóban van egy problémás körülmény, akkor azzal mindenképpen kezdeni kell valamit. Több bajt okozna?

Lehet. De lehet hogy nem.

Mindenesetre ha meg sem próbál javítani, biztosan marad sz*r helyzet, Mert akkor esélyt sem ad a javulásra.

Gondolom te az a típusú ember vagy, hogy járt utat a járatlanért ne hagyj el, ezzel esélyt sem adva magadnak az esetlegesen pozitív változásra.

dec. 8. 21:53
 12/14 anonim ***** válasza:
57%

9.

Az élet nem olyan, hogy megoldok egy problémát, és akkor hátratett kézzel élvezem az életet. A problémák jönnek mennek. Egyébként a valódi barátságokat, amit mind2 fél szeretne fenntartani, azt nem szedi szét semmilyen távolság!

A legjobb barátnőmmel 1 éve nem találkoztam. Spanyolba költözött. Minden egyes nap beszélünk telefonon, van, hogy többször is!

dec. 8. 21:58
 13/14 anonim ***** válasza:
53%

12! Pontosan...erről beszélek, hogy a depresszió az egy olyan dolog, amire alapvetően hajlam kell, és nem a körülmények okozzák! Csak ezt szar lenne beismerni.

Én konkrétan a legjobb körülmények között képes vagyok egy gondolattól összezuhanni, nem kell hozzá körülmény!

Sajnos a legtöbb mentális betegség szervi értsd. Idegrendszeri eredeti, épp emiatt sajnos gyógyíthatatlan.

dec. 9. 11:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Sztem tippre az emberek többsége volt már depressziós életében, csak nem merte beismerni. Így sok ember rágodik azon, hogy egyedül van evvel a problémával. Pedig sztem marha sok embert érint. Plane ebben a stresszes mai világban.
dec. 9. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!