Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért lesz hirtelen elegem...

Miért lesz hirtelen elegem mindenből?

Figyelt kérdés
Egyik pillanatban így elvagyok aztán így elegem lesz mindenből már semmi kedvem és erőm a dolgokhoz én már így elfáradtam és igy nem tudom semmi kedvem így az emberekhez meg ilyenek,hogy újra meg újra mindent és már nem tudom az egészet néha így rám jönnek ilyen rossz gondolatok hogy ennek semmi értelme meg legszívesebben bántanám magam mit lehetne ilyenkor csinálni?

dec. 8. 18:33
 1/6 A kérdező kommentje:
16L
dec. 8. 18:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Velem akkor van ilyen, ha tudom, hogy most nem kéne semmi hiábavaló dologgal foglalkozzak (főleg az interneten. pl facebook, instagram, vagy ez xd mindenhol van hasznos is de időpocsékolás is) és mégis ezt teszem. "Csak pár perc" - mondom. De épp elég az is, hogy kilendítsen, vagy elvegye a kedvemet. Főleg, ha a pár percből lesz napi több óra képernyőidő, amiből alig vált valami az épülésemre...
dec. 8. 18:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Nálam is gyakran ez van hogy ilyeneket csinálok és ilyen eövid videókkal ütöm el az időm és már semmi kedvem így semmihez meg tanulni se és így nem tudom.
dec. 8. 18:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Keresd fem a sulipszichologust, ha jó a kapcsolatod a szüleiddel beszélgess velük
dec. 8. 18:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor megvan a megoldás, uralkodjunk magunkon, és ne hagyjuk, hogy beszippantson a sok semmirevaló szemét:) 2 voltam
dec. 8. 18:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Bocsi véletlen elküldtem, 4es voltam. Ez valszeg egy enyhe depresszió de az önbántalmazási gondolatok aggasztóak. Beszélgess minél többet a barátaiddal, szüleiddel vagy velem vagy akivel akarsz, Valamint keress egy könnyű hobbit ami értelmesebb mint a yt shorts. Inkább nézz filmeket, hallgass meg egy héten egy új albumot, olvass valamit, rajzolj, sportolj, táncolj, köss, horgolj, csináld meg a papírplasztikus házimat amit feladtak suliban,bánom is én csak csinálj valamit. Az elején nem lesz hozzá kedved de akkornis csináld mert az jobb kedvre fog deríteni. Pl ha filmet nézel vagy zenét hallgatsz, könyvet olvasol, akkor közben egy naplóba kritizáld meg. Írj róla kritikát ird meg mj tetszett, mi nem ha kedved van rakd ki valami fórumra vagy vakahova. Ha kreatív hobbit választasz akkor az jó érzés lesz hogy kaptál valami tetméket a végén. Pl én a horgolás meg a quilling rajongoja vagyok és nagyon jó érzés amikor a kész munkámat tartom a kezemben. Ajánlom.
dec. 8. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!