Hol van az egészséges határ a biztonságérzetet adó rendszeresség és az unalom között?
Figyelt kérdés
Mármint gondolom, hogy valamennyire ez egyéni, mert mi mindentől függ az, hogy kinek mennyire van szüksége biztonságérzetre, illetve az is, hogy kit mikor mi untat, mégis érdekel vmi norma...
Ráadásul azt is tudom, hogy az unalom lehet mind az intelligencia, mind a figyelemzavar, mind a hiperaktivitás, és akár ezek együtt is következményei, ezért is érdekel, hogy normálisabb maradjak.
dec. 7. 21:37
2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem ez irreleváns a kérdésem szempontjából.
dec. 8. 07:13
4/6 anonim válasza:
Nincs norma. Mindenki maga érzi, és ha kell, akkor változtat a szokásain, új dolgokat is beépít a napjaiba, vagy elhagyja, amit un és nem szükséges.
5/6 A kérdező kommentje:
A túl rendszeres kényszeres, OCD jellemző, a túl rendetlen meg depressziós jellemző, ezért kérdezem, hogy hol van ezeknek a hátára, mi az a rend, ami nem kényszeres, illetve mi az a rendetlenség, ami depresszió jel?
Persze értem én, hogy egyéni, mégis érdekel vmi norma...
Vagy a maximuman rendezett és tiszta lakás pl. sosem probléma, csak az ellenkezője...?
dec. 8. 19:59
6/6 anonim válasza:
Ne gondolkozz annyit, élj! Ahogy neked jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!