Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet az oka,hogy egyre...

Mi lehet az oka,hogy egyre nehezebben várom ki a következő alkalmat a pszichiáternél?

Figyelt kérdés

1 évig jártam pszichológushoz,közben az sztk-ba pszichiáterhez is.

Mind a magán,mind az állami ellátás havonta 1 alkalmat adott.

Jelenleg 3 hetente járok magán pszichiáterhez, de egyre nehezebb kivárni a következő alkalmat..

Nagyon-nagyon feszült vagyok a két alkalom között, szinte alig bírok normálisan élni és tenni a dolgom.

A diagnózisom súlyos depresszió öngyilkossági késztetéssel.

Nem múlik 2022 októbere óta..

Antidepresszánst szedek Escitilt reggel 1.5 szemet. Mást nem.

Egyre többször hallom magamban a hangomat, (vagy másét??), hogy tegyem meg.

Most ez azt jelenti, súlyosbodik ez az egész ahelyett,hogy elmúlna?

2 éve szenvedek...

dec. 7. 11:32
 1/4 Mendy98 ***** válasza:
100%

Keresnék egy másik pszichiátert, mert ha 2022 Okt óta nem változott, sőt, igen, még súlyosbodik, akkor nem ez a pszichiáter számodra a megfelelő.

Kéne egy másik Pszichológus is.

dec. 7. 13:45
 2/4 A kérdező kommentje:

2024 szeptember óta járok másik pszichiáterhez.

Ő csinál velem imaginációt.

Fura dolgok történnek közben velem... többször szétváltam,és az egyik felem meghalt,vagy megöltem, a másik felem maradt életben és hasonlók. Ez nagyon rossz hatással van rám. Főleg, hogy a konzultációk végére teszi,és utána mehetek is haza. Több nap,mire magamhoz térek belőle...

Beszéltünk már róla,jeleztem.

Csak nem tudom...a kezelések ellenére mintha egyre rosszabb lenne.

Sokszor elfelejtek dolgokat,elindulok valahova,és nem tudom,jófele megyek-e,.elfelejtem,mit akarok főzni, fontos dátumokat... Mintha néha kihagyna az agyam. Naponta többször is. Mások is észrevették már,nagyon kellemetlen és ciki...

40 éves nő vagyok.

Még annyi,hogy én erről a dologról csak a szakemberrel tudok beszélgetni 3 hetente. És ez nagyon-nagyon kevés nekem. Ami bennem marad 1-1 alkalom után, azt 3 hét múlva tudom csak kibeszélni magamból.

dec. 7. 14:07
 3/4 Mendy98 ***** válasza:

Szeretnél privát üzenetet írni, h kibeszélhesd? Ha gondolod meghallgatlak.

Viszont ha jelezted is, h neked ez így nem jó és nem változott semmi, meg rosszabbul is vagy, akkor még mindig azt mondom, h másik pszichiátert keress.

dec. 7. 14:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem írok privátban, de köszi.
dec. 7. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!