Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan kezdenétek új életet?

Hogyan kezdenétek új életet?

Figyelt kérdés

Adott egy fiatal nő,akit mindenki kihasznált.

Volt egy jó barátnője,csak a terhére volt,kilépett az életéből.

Volt egy szerelme,akinek csak szexre kellett volna,évekig tartott mire kiheverte.

Volt egy másik szerelme,ő megcsalta fűvel-fával.

A családja fele meghalt,másik felére sosem számíthatott.

A rokonai felétől folyamatosan azt hallotta,meg sem kellett volna születnie.

Volt egy nagyon nagy szerelme,ő csak azért közeledett hozzá,mert a nő jobb anyagi helyzetben volt,mint ő.Ő is csalta fűvel-fával.

Volt egy jó barátnője,ő is minden szó nélkül kilépett az életéből.

A nő élete tömérdek fájdalom,nem több.Ti hogyan kezdenétek a helyében új életet? Mit tennétek?

dec. 3. 07:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Elmennék sématerapeutához.
dec. 3. 07:50
 2/7 anonim ***** válasza:
60%

Addig mennék a helyében, amíg meg nem találom azt a férfit, aki boldoggá nem teszi. Próbálkoznék újra meg újra. Az én életem is hasonló, csak nekem férfiként. Tudom, hogyha feladom, akkor veszítek.

Sok sikert az életben! Bárcsak élőben tudnék beszélgetni ezzel a nővel, hogy adjak neki valamennyi reményt. Zsolti

dec. 3. 07:57
 3/7 anonim válasza:

Nagyon sajnálom, amiken átmehettél, viszont amik történtek veled egyben adtak egy új fontos célt az életednek, te képes leszel minden rossz dolgot, amit ellened elkövettek másképpen csinálni, például, ha családod lesz és megtanultad, hogy ne legyél naív. Meg kell találnod az igazi párodat, higgy benne. Azokra ne hallgass akik azt mondják neked, hogy meg sem kellett volna születned, ez a te életed nem az övék és a te életedben te vagy a főnök, csak véleményt mondhatnak.

Én a helyedben dolgoznék alázatosan és keresném a megfelelő párt és óvatosabb lennék az emberekkel.

dec. 3. 08:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Kaptál egy új esélyt. Szabad vagy. Azt csinálsz amit akarsz. Az összes rossz embertöl megszabadultál. Ne úgy vedd, hogy egyedül maradtál, hanem úgy, hogy megkaptad a lehetöséget egyedül döntéseket hozni, saját életed épiteni. Itt az esély! Ragadd meg!
dec. 3. 12:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Az hogy te áldozatnak érzed magad, nem egészséges dolog. Mentálisan rendbe kéne tenni magad.
dec. 3. 13:04
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Elmennék egy pszichológushoz.
dec. 4. 10:51
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
Adott egy fiatal nő,aki az érzései, megérzései mentén él és ítél. Nők esetében ez gyakori - és valljuk be - általában remekül működik, amíg - mint esetünkben a vágyvezérelt gondolkodás és a fals elvárások bele nem rondítanak.
dec. 4. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!