Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » 50 millió ft-ból hol kezdenéte...

50 millió ft-ból hol kezdenétek új életet,Magyarországon?

Figyelt kérdés
Eladtam a lakásom, pesten volt belvárosban,bútort mindent adta vele.Van két bőrönd ruhám.Egy haveromnál vagyok most, nézegetjük az ingatlanos oldalakat hol merre induljak meg.Vidéki kisváros közelében faluban szeretnék házat venni, nem baj ha felújítandó,és mellé egy újabb fajta suzuki swift kocsit.Merre induljak meg, ahol még talán maradna is a pénzemből?
2022. jún. 22. 17:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
99%
Nekem személy szerint nyugat felé szimpatikus, de kelet meg olcsóbb. Mondjuk az se mindegy, hogy mit akarsz melózni...
2022. jún. 22. 17:48
 2/20 anonim ***** válasza:
0%
Hát én ilyen 50 milliókból nem gondolkodnék nagyba. Én 350 millióért vettem a házamat még régen, na ott azért van választék, de ennyiből max Pesten egy átlagnál kicsit jobb ház, vagy a többi nagyvárosban szintén hasonló kaliberű házak, de azok már jobban valamennyivel, külvárosi részen, egész jó kis életet fel lehet építeni. De kisvárosban szinte akármilyet kapsz, ott olcsóbbak a 2 emeletesek is.
2022. jún. 22. 17:48
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes nyugat felé kacsintgani, mert közelebb lesz a jól fizető ausztria és bármikor kiugorhatsz majd melózni. Más felé nagyon nem érdemes menni.
2022. jún. 22. 17:49
 4/20 anonim ***** válasza:
93%
Mindenképpen nyugat felé mennék. A legjobb egy határközeli település lenne. Sokkal könnyebb Ausztriai fizetéssel magyar árakon fenntartani magad.
2022. jún. 22. 17:51
 5/20 anonim ***** válasza:
79%

Én keletre mennék, mondjuk én otthonról dolgozom, ebből a szempontból mindegy hogy hol lakok.

Keleten nevetségesen olcsón kapni teljesen jó házakat.

A sztereotípiákról meg annyit, hogy én is teli voltam előítélettel, aztán körbejártam az egész keleti országrészt, és én olyan kedves, szerény emberekkel még sehol nem találkoztam, mint ott. És gyönyörű helyek vannak.

2022. jún. 22. 18:04
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Budapesten élek, de Székesfehérvárra és környékére gyakran járok, nagy kedvencem.

Iszkaszentgyörgy, Kincsesbánya és környéke északra, tök jól megközelíthető a város onnan. M1/M7 autópálya közel, BP elérhető 1 óra alatt, Mór is közel van, a Balaton is. Kevés arrafelé a tezsvír.

Másik kedvencem a velencei tó környéke, de ez még sok más embernek is, 50 millióból szinte semmi nem jön ki, ami nagy kár.

2022. jún. 22. 18:07
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Én első körben állások után néznék mindenképp hogy hol érdemes dolgozni, mit akarsz csinálni stb... Én Budapesttől Nyugat felé mennék és a Dunához viszonylag közeli településeket céloznám meg nagyobb városok közelében vannak falvak ahol ennyiért lehet találni jó házakat, bár nem hinném hogy az 50 milliódból sok maradna meg mert eszméletlenül elszaladtak az árak. Meg én inkább Győr, Sopron, Szombathely környékét is megnézném hogy ott mik a lehetőségek, állás, lakhatás terén. Esetleg Esztergom környékét is szemügyre venném, arrafelé vannak ismerőseim és munka lehetőség van, de a fizetések Győtől Nyugatfelé jobbak sokkal, engem inkább arra próbálnak rábeszélni hogy menjek arrafelé. Nekem egyenlőre családi okok miatt nem megy az hogy odáig elköltözzek innen Békéscsabáról pedig ha normálisan szeretnék élni akkor muszáj lesz.
2022. jún. 22. 18:21
 8/20 anonim ***** válasza:
76%
A lényeg, bárhol veszel ingatlant, legyen munkahely a környéken és C+ negatív legyen.
2022. jún. 22. 18:48
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
8: Böszme is vagy! Aztán meg B+ negatív legyen, aztán meg Bevárndorló+ negatív legyen, aztán meg Ateista+ negatív...
2022. jún. 22. 18:51
 10/20 anonim ***** válasza:
68%
#9, akkor költözz a putri közepébe ha akarsz.
2022. jún. 22. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!