50 millió ft-ból hol kezdenétek új
életet,Magyarországon?
Figyelt kérdés
Eladtam a lakásom, pesten volt belvárosban,bútort mindent adta vele.Van két bőrönd ruhám.Egy haveromnál vagyok most, nézegetjük az ingatlanos oldalakat hol merre induljak meg.Vidéki kisváros közelében faluban szeretnék házat venni, nem baj ha felújítandó,és mellé egy újabb fajta suzuki swift kocsit.Merre induljak meg, ahol még talán maradna is a pénzemből?
7 jól mondja, először körülnéznék, hogy a te végzettségeddel, képességeiddel hol tudnál aránylag könnyen elhelyezkedni.
Én Nyugat-Magyarországi megyeszékhelyen lakom, a határtól nem messze, és kifejezetten jó meg előnyös ez a környék több szempontból is, de például ha a mostani állásom nem lenne, a végzettségemmel és az eredeti területemnél maradva vagy Budapesten, vagy Ausztriában tudnék normálisan elhelyezkedni újra.
2022. jún. 22. 18:56
12/20 anonim válasza:
10: Mert szerinted csak annak közelében vannak olyan személyek, akiket le C plusszoztál... Fel kellene már nőni!!!
2022. jún. 22. 18:57
13/20 anonim válasza:
#12, inkább nem vitatkozom.
2022. jún. 22. 19:00
14/20 anonim válasza:
13: Hát ne is!
2022. jún. 22. 19:02
15/20 anonim válasza:
Én valószínűleg ott, ahonnan épp te költözöl. Vidékre biztos nem mennék, láttam eleget az ottani helyzetből és életvitelből, nekem személy szerint kavarog a gyomrom a nyugis kisvárosi élettől, a faluba meg szerintem meghalni mennék.
2022. jún. 22. 19:20
16/20 anonim válasza:
Ennyiből egy nyugis vidéki tanya (20-30m), ami bárhol lehet szinte, majd vállalkozás...és tojni a világra.
2022. jún. 22. 20:00
17/20 anonim válasza:
Én is keletre mennék, ahogy az 5-ös válaszoló. Mindenki a "nyugatot" isteníti – nekem valahogy nem jönnek be a túlzsúfolt "kis"városok (lásd: Sopron) a túlzsúfolt agglomerációjukkal egyetemben, ahol egyre több a beképzelt bunkó. Legszívesebben egy Tisza-menti alföldi faluban élnék, leginkább a beregi részen. Gyönyörű, nyugodt, természetközeli táj, az emberek végtelenül kedvesek. Nincs zsúfoltság, kapkodás, idegesség és állandó dugók. Cserébe kevés a munkalehetőség, tömegközlekedés alig van. Viszont végzettségemnek hála, hamarosan otthonról is fogok tudni dolgozni legalább heti három napot, ami nagy előrelépés e tekintetben.
2022. jún. 22. 21:11
18/20 anonim válasza:
Ez most komoly?
Eladod mindeneded, 2 bőröndnyi ruhád maradt, meg 50 millió?
Nem az eladás előtt kellett volna körülnézni?
2022. jún. 22. 22:55
19/20 anonim válasza:
Pest megyében, Budapest vonzáskörzetében van egy nagy telkünk, azon egy már nagyon rozoga vert falú házunk.
A vályogház mellé építenék egy passzívházat, a régi házat megtartanám raktárnak/ólnak amíg még áll, és tojnék a világra. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!