Hogyan beszéljek vele erről?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy az utóbbi időben kicsit elengedtem magam, köszönhetően a szorongásomnak ami már 5 éve tart lassan. Az egyik szülőm mondta hogy félti az egészségemet, ezért szeretné ha elmennék terembe mozogni. Ez oké, csak az a baj hogy a szorongásom már nagyon erős és régóta tart (fszom kivan vele), pszichológusnál is jártam de szinte semmit sem segített. Emberek között sem érzem nagyon jól magam. El szeretném kezdeni de emiatt a rohadt állapot miatt egyszerűen nem menne. Meg félek a maradandó sérülésektől is, hogy amiatt is hátrány ér az életben és gatya lenne. Emiatt is el szeretném kezdeni.ma 20:29
1/1 A kérdező kommentje:
Jártam már terembe pár éve, de a szorongás miatt "abba kellett hagynom".
ma 20:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!