Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Va_n köztetek valaki, akinek...

Va_n köztetek valaki, akinek tönkretette az életét a paranoia?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan próbáltál ellene tenni és mennyire súlyos a helyzeted?

#élet #szorongás #paranoia #üldözési mánia #kiszakadás a szociális hálóból
nov. 30. 11:27
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
Ozzy Osbourne? Garbage? :)
nov. 30. 11:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy idős szomszédom paranoid skizofrén volt, öngyilkos lett. De míg élt, szegény feleségét gyötörte a kényszerképzeteivel.
nov. 30. 11:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Nekem teljesen tönkretette. Azt gondolom, hogy az imterneten híres emberek engem utánoznak a posztjaikban, ha az utcán sétálok és röhögést hallok rajtam röhögnek, hogy nézik a fiókjaimat, pedig már 20x jelszót változtattam, hogy mindenki megvet és gusztustalannak, szánalmasnak és rosszindulatúnak tartanak (ennyi év után lehet benne valami) hogy az Orbán tudja ki vagyok, hogy a saját családomnak is jobb lenne ha meghalnék. Lehet tényleg meg is fogok. Azzal próbáltam ellene tenni, hogy nem nézem meg olyan embereknek a csatornáját vagy profilját akikről feltételezem hogy ezt csinálják, ezt jónéhány hónapig csináltam, semmi haszna nem.volt. Továbbra is ez van. Gyógyszert is szedek (antipszichotikumot) nem múlt el tőle, cserébe alszom tőle, hízom tőle, és lassan értelmi fogyatékos leszek.

ui: ez a válasz inkább egy panaszáradat lett, nem hiszem hogy nagyon hasznos lenne számodra, de van tapasztalatom gyógyszerekkel kapcsolatban is, és osztályos bentfekvéssel kapcsolatban is, ha ilyesmire vagy kiváncsi, irj nyugodtan, hátha tudok értelmes tanácsot adni.

dec. 1. 18:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Ilyen történetek érdekeltek, mert nálam van minimális alapja a pletykáknak, de mivel nem jut el hozzám, nálam is van ez, hogyha nevetni hallok valakit az rajtam röhög, ha valakik összesúgnak azok engem beszélnek ki, és sajnos már az is bebizonyosodott párszor, hogy a fejemben lévő logikus összefüggések csak téveszmék voltak és már nagyon meredek gondolatokat tartottam valósnak. már több mint 10 éve tart ez és egyre rosszabb.
dec. 1. 21:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen.
dec. 3. 15:14
 6/6 anonim válasza:
Engem 2020-ban diagnosztizáltak paranóiával, de egész életembe voltak tüneteim, csak akkor borultam ki nagyon durva téveszméim voltak, most már kezdem magam mögött hagyni azt tapasztaltam, hogy a pszhiáterek gyógyszerek nem annyira jó megoldások ha csak enyhébb a baj, de persze nekem is szükségem volt akkor rá. Egy jó pszhihológusom van aki nagyon sokat segített és most már kezdek ki lábalni belöle. Meg fogadtam hogy semmit nem csinálok másként képzelt dolgok miatt eddig szinte mindig meg dőltek ezek a gondolatok és folytatódott egy normálisabb élet. De érdemes fel keresni egy szpihológust és segítséget kérni ha komolyan úgy gondolod, hogy paranóia. Nem érdemes szenvedni csak egy életed van! Javulást kívánok! Bocs hogy ilyen hosszan írtam.
dec. 15. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!