Va_n köztetek valaki, akinek tönkretette az életét a paranoia?
Szia. Nekem teljesen tönkretette. Azt gondolom, hogy az imterneten híres emberek engem utánoznak a posztjaikban, ha az utcán sétálok és röhögést hallok rajtam röhögnek, hogy nézik a fiókjaimat, pedig már 20x jelszót változtattam, hogy mindenki megvet és gusztustalannak, szánalmasnak és rosszindulatúnak tartanak (ennyi év után lehet benne valami) hogy az Orbán tudja ki vagyok, hogy a saját családomnak is jobb lenne ha meghalnék. Lehet tényleg meg is fogok. Azzal próbáltam ellene tenni, hogy nem nézem meg olyan embereknek a csatornáját vagy profilját akikről feltételezem hogy ezt csinálják, ezt jónéhány hónapig csináltam, semmi haszna nem.volt. Továbbra is ez van. Gyógyszert is szedek (antipszichotikumot) nem múlt el tőle, cserébe alszom tőle, hízom tőle, és lassan értelmi fogyatékos leszek.
ui: ez a válasz inkább egy panaszáradat lett, nem hiszem hogy nagyon hasznos lenne számodra, de van tapasztalatom gyógyszerekkel kapcsolatban is, és osztályos bentfekvéssel kapcsolatban is, ha ilyesmire vagy kiváncsi, irj nyugodtan, hátha tudok értelmes tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!