Olyan gondolataim vannak, hogy összeesküdött ellenem a város és megutáltak az ismerőseim, és mindeki tud erről. Azt hiszem nekem jelez a sziréna, követ a rendőr, megfigyelnek, mindig néznek, félreértelmezek jeleket, üzeneteket. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
nov. 3. 17:00
3/14 A kérdező kommentje:
Úgy hogy másokról is azt hiszem hogy valami rosszat akarnak ha rámnéznek például. Ha rámnéznek akkor már valamit csináltam ami nem tetszett nekik.
nov. 3. 17:21
4/14 A kérdező kommentje:
Nem merek ránézni másokra
nov. 3. 17:22
5/14 anonim válasza:
Azt hiszed, vagy tudod? Egy rendes paranoid skizofrénben fel se merül, hogy az nem igaz, amit gondol. Ez a kérdés így teljesen irreális. A beteg számára ezek tények, nem megkérdőjelezett gondolatok.
6/14 A kérdező kommentje:
De nekem beugrik valmi ilyen paranoid cucc aztán rájövök később vagy utána hogy nem igaz, paranoid vagyok akkor, de nem skizofrén?
nov. 3. 17:29
7/14 anonim válasza:
Szorongó önbizalom-hiányos vagy. Menj pszichológushoz.
8/14 anonim válasza:
Mindenképp fordulj szakemberhez! Remélem jobban leszely kedves kérdező!
9/14 anonim válasza:
Létezik paranoia skizofrénia nélkül is.
10/14 anonim válasza:
Annak sincs betegségtudata, 9-es, egy ilyen kérdést nem tenne fel. Nem tudná, hogy csak képzelődik, valóságnak gondolná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!