Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Honnan lehet megkülönböztetni,...

Honnan lehet megkülönböztetni, hogy valaki ezotéria, varázslat, babonahívő, vagy szkizofrén?

Figyelt kérdés

Példaul ha valaki hiszi, hogy van őrzőangyal, meg hogy a negatív erők betesznek neki, azért van peche, vagy például azért megy el sorozatosan a busz előtte, vagy lehetőségek nem nyílnak meg, mert üldözi a sors….

Például én észrevettem, hogy ha időbe megyek a buszmegállóba, akkor késik a busz, ha meg fixre megyek, mondjuk csak 1 perccel korábban, akkor korábban megy el. Ez így megy 15 éve, már röhögöm.

Az az érzésem, hogy az univerzum csesztet.

Sőt röhögnek rajtam mint a videójátékban. En vagyok szopóágon.

Ez mennyire patológiás? Mondjuk tényleg hiszem ezt, es mindennap kártyát vetek, meditálok.

De ha ezt elmondom egy pszichológusnak, tutti minimun paranoiát állapít meg. Nemde?

tegnap 22:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!