Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudok kikapcsolni ebből?...

Nem tudok kikapcsolni ebből? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Majdnem egy hete történt, lerészegedtem egyedül, majd a városban, az úton viseltem, ordibáltam, ütögettem a levegőbe, plusz kiesett az emlékezet is az italtól. 4 üveg sör plusz két db xanax volt bennem akkor.

Már másnap nagyon megbántam, hogy miért csináltam. Most meg az a baj, hogy minden nap ez bánt, ezzel fekszem, ezzel kelek, nem tudok kikapcsolni ebből. Szenvedek ettől. Ilyenkor mi a teendő?

29 Ferfi

nov. 28. 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Utólag semmit. Előfordul ilyen. Legközelebb ne igyál Xanaxra.
nov. 28. 18:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Az a baj h azt gondolod h mindenki, aki látott azóta is erről beszél, ezen gondolkozik, csámcsognak, pedig kb másnap reggel már senkit nem érdekelt, amit látott. Megtörtént, ciki volt, többet ne csináld, de ennyi, mindenki megy tovább
nov. 28. 21:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat 🙂
nov. 29. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!