Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha már a harmadik munkahelyemr...

Ha már a harmadik munkahelyemről közösítenek ki ugyan amiatt a pletyka miatt, az lehet valós vagy paranoiás, skizoid vagyok?

Figyelt kérdés

nov. 26. 08:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Elhiszem, de kamerán is nézik, hogy a kezed vagy a szád jár."

Mondjuk az tövényileg nem elfogadott. A kamerát csak vagyonvédelmi szempontokból lehet betenni a munkaterületre is, és nem azért, hogy a dolgozókat megfigyeld.

nov. 26. 17:36
 22/27 anonim ***** válasza:
#21: Én ezzel maximálisan egyetértek, viszont nézette meg a főnököm az egész jelenlévő csapattal egy kollégám hibáját, aki ott sírta el magát mindannyiunk előtt. Ez a gyakorlat, ezzel érdemes tisztában lenni. Ha az embernek fontos az állása, akkor meg nem ugrál, mert nem a próbaidős újoncot fogják megtartani, hanem azt, aki 15 éve van a cégnél.
nov. 26. 18:56
 23/27 anonim ***** válasza:

Azon elgondolkoztál már miért akarsz ennyire megfelelni nekik? Fontos a barátságuk vagy hogy mit gondolnak?

Mi lenne ha megpróbálnál olyanná válni amilyen TE szeretnél lenni. Mindegy mi volt régen. A múlt elmúlt. Ha magaddal meg leszel elégedve kevésbé fog érdekelni hogy egy rakás hülye mit beszél a hátad mögött. Tanulni is elmehetsz és akkor nem kell gyártósoron dolgoznod. :)

nov. 26. 19:40
 24/27 anonim ***** válasza:
De most biztos, hogy tudják, ami történt, vagy csak te gondolod azt, hogy azért közösítenek ki, met biztos tudják?
nov. 27. 07:31
 25/27 A kérdező kommentje:
Én biztos vagyok benne. Az a pár ember aki szóba áll velem, azoktól is kaptam már megjegyzést. Nekem nyilván nem mondja el senki face to face.
nov. 27. 07:51
 26/27 anonim ***** válasza:
Szerintem onnan tudják, hogy felvételkor a főnök felhívta az előző munkáltatóidat, adjanak jellemzést, sajnos ez gyakori. Különben 300 km távolság elég nagy ahhoz, hogy ne terjedjenek odáig a hírek rólad.
nov. 27. 08:58
 27/27 anonim ***** válasza:
Ha neked senki nem mondja akkor nem mindegy. Egyebként meg van alapja a dolgoknak. Akkor azt kéne feldolgoznod amit csináltál meg helyrehozni. Ha te vagy a xanaxos sörözős fiú akkor nem kéne annyira unatkozonod. :D és nem lennének problémáid.
nov. 27. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!