Idegesek vagytok ti is az ülések előtt (pszichológus)? Hányadik terapeuta vált be? Nekem a harmadik terapeutám lesz ő akihez fogok most első alkalommal menni. Láttam őt élőben már de kettesben nem voltam még vele.
Előtte nem. Utána van 1-2 napos mély zuhanás azok miatt a dolgok miatt,amiket elmondok. Felzaklat nagyon,hogy beszélek róluk. Sokszor nagyon nehéz visszatérni a normális kerékvágásba utána.
Lehet jobb is,hogy 1 hónapban csak 1x fogad..
Itt durva dolgokról van szó,amik majdnem az öngyilkosságig sodortak.
Szóval nem egyszerű.
Az üléseket általában nagyon várom,mert nagyon felgyűlik a feszültség addigra bennem mindig.
Én nagyjából már a kilencedik-tizedik alkalmon vagyok túl, de még mindig ideges vagyok előtte kisebb-nagyobb mértékben.
Másnál még nem jártam mint a mostani, de én nem is hiszem hogy vele lenne a probléma, szerintem bármelyik másik szakembernél sem lennék nyugodtabb.
Inkább arról van szó hogy sajnos elképesztően bizalmatlan vagyok úgy általánosságban.
Remélem hogy azért hamarosan majd elmúlik és nyugodtabb leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!