Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha már a harmadik munkahelyemr...

Ha már a harmadik munkahelyemről közösítenek ki ugyan amiatt a pletyka miatt, az lehet valós vagy paranoiás, skizoid vagyok?

Figyelt kérdés

nov. 26. 08:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Büntetett előéletű vagy? Vagy celeb? Máskülönben honnan ismernének ennyien és tudjak, hogy mit tettél X éve?
nov. 26. 09:40
 12/27 A kérdező kommentje:
Egyik sem. Nem tudom lehet csak nincs szerencsém. Vagy skizo vagyok. De nem tettem egyik helyen se olyat, amiért ignoràljanak és kibeszéljenek.
nov. 26. 09:50
 13/27 anonim ***** válasza:
Ha nem a dolgoddal foglalkozol, hanem beszélgetsz, amiatt a kollégáid tuti kikapnak a főnöktől. A munkahelyre dolgozni járunk, ez lebegjen a szemed előtt és akkor nem harcolod ki, hogy kerüljenek.
nov. 26. 13:51
 14/27 A kérdező kommentje:
Olyan a munka, hogy egy légtérben vagyunk sokan.
nov. 26. 13:54
 15/27 anonim ***** válasza:
Elhiszem, de kamerán is nézik, hogy a kezed vagy a szád jár. Én is kaptam a fejemre, amikor új dolgozónak próbáltam a munkával kapcsolatos dolgokat elmondani, még azért is!
nov. 26. 16:50
 16/27 A kérdező kommentje:
De itt mindenki pofázik és nincs senki kiosztva érte. Ilyen szalagmunka.
nov. 26. 16:52
 17/27 anonim ***** válasza:
Hát rá is kérdezhetsz, hogy miért kerülnek.
nov. 26. 16:59
 18/27 A kérdező kommentje:
Volt akit megkérdeztem,azt mondta nem tud semmiről. Van akit meg nem tudok megkérdezni mert nem áll szóba velem. Több ilyen is van.
nov. 26. 17:07
 19/27 anonim ***** válasza:
Akkor azokkal beszélhetsz, akik szóba állnak veled. Nem kell mindenkivel erőltetni ezt a dolgot, mert mindenkinek mások szimpatikusak, más a vallásuk, a politikai hovatartozásuk, más íratlan szabályaik vannak, amit megszegtél. Legyél önmagad és ereszd el a megfelelési kényszert és ezt a paranoiát. Pszichológushoz érdemes lenne elmenned, hogy oldja benned ezeket a görcsöket.
nov. 26. 17:17
 20/27 A kérdező kommentje:
Voltam pszichológusnál már. Azt mondta bebeszélem magamnak, de én nem tudtam ezt elhinni.
nov. 26. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!