Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezen hogy lépjek túl?

Ezen hogy lépjek túl?

Figyelt kérdés

Történt velem a múlt héten pénteken egy olyan dolog, amit megbántam nagyon.

Elmentem egy sörőzőbe Salgótarján ban majd ott 4 üveg sört megittam , plusz bevettem mellé két darab 0,25 ös Xanaxot, meg rendszeresen antidepresszánst szedek Scippa 7Mg.

Elég gyorsan elfogyasztottam a söröket, majd lerészegedtem annyira, hogy már magamba beszéltem a Bárban, közben Linkin Park zenét hallgattam. A Bàrból nem emlékszem, hogy jöttem ki. Azután a városban hazafelé menet olyanokat csináltam, hogy egy Busz felé ütögettem meg kiléptem a járdáról stb. Ezt is vissza mondta a Buszvezető rokon, mert erre sem emlékszem tisztán. Akkor volt egy olyan is utána, hogy egy 35 év körüli hölgyet minden ok nélkül obszcén durva szavakkal illettem, meg egy kicsit követtem is. Ezt a hölgy mondta vissza másnap az anyukámnak. A városban emlékszem még homályosan olyanokra, hogy ordibáltam stb.

Akkor volt még, hogy egy két lányhoz odamentem beszélgetni azokkal úgy emlékszem kedves voltam.

Egyszóval teljesen összezavarodtam, én nem vagyok balhés srac egy félénk srác vagyok alapból, ha nem iszom.

Most az a bajom, hogy napok óta rágódom, nem tudok kikapcsolni, alvászavaraim vannak, másról alig tudok beszélni.

És félek attól is, hogy nem csináltam e valami bűncselekmény aznap , amire nem emlékeznék ugye az alkohol miatt.

Ugye a város tele van terfigyelőkkel, meg ha esetleg valaki feljelentett volna, akkor már gondolom kerestek volna nem?

29F

ma 19:27
 1/2 A kérdező kommentje:
65 kg vagyok ugye a testsúly is számít az alkholnal mennyire üt ki gondolom.
ma 19:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Soha ne igyál semmilyen de főleg pszhiés gyógyszerekre mert durva dolgokat művelhet de ez benne van a betegtájékoztatóban is a szedett gyógyszereidnél. Én is szedek pszhiés gyógyszereket és ha alkoholt iszom akkor kihagyom aznap. Nem szokott gond lenni. Ha bàrmit elkövettél akkor azt pár napon belül tudni fogod.

Tanulság hogy mértékkel iszunk alkoholt és soha nem iszunk gyógyszerre. A hölgyet meg ha ismered akkor szépen kérj bocsánatot ha nem akkor ez van de többet nem csinálsz ilyet! Ennyit tudok mondani kb.

ma 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!