Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lépjek túl a múlthéten...

Hogy lépjek túl a múlthéten jelentkező rosszullétemen?

Figyelt kérdés
Múlthéten erős forgó jellegű szédülésre ébredtem, a sürgősségin kötöttem ki, oda is alig tudott bevinni a párom, mert ahogy megmozdítottam a fejem forgott minden, felállni se tudtam. Beteg is voltam akkor és a gyulladás ráhúzódott a fülemre, elmozdultak a kristályok a fülemben és ez okozta a szédülést. Az Epley manőver borzasztó volt, de utána fokozatosan jobban lettem csak az imbolygás, bizonytalanságérzés maradt meg. Azóta szerintem már teljesen jól lennék, de nem vagyok, mert rettegve kelek fel, hogy hogy fogok ébredni, napközben pedig félek mozgatni a fejem és folyamatosan azt figyelem 1-1 mozdulat mit vált ki, nagyon félek, hogy újra jelentkezik az az erős szédülés. Nem merek egyedül utcára menni, félek vezetni, elkap egy pánik ilyenkor és elkezdek szédülni, nem forgó jelleggel jóval enyhébben. Mondták, hogy még pár napig fennállhat a szédülés, de én ezt inkább pániknak érzem, mert másra se tudok gondolni. A betegségem teljesen meggyógyult, voltam kontrollon is, a fülem és a torkom màr rendben van.
júl. 23. 16:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Magyarul kialakult benned egy betegségtől való félelem és egy aerophobia?
júl. 23. 16:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Magadban kell tudatosítani, hogy mar minden rendben. Ha egyedül nem megy akár szakemberrel
júl. 23. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!