Mindenkinek vannak belső hangjai?
Figyelt kérdés
ma 16:39
1/7 anonim válasza:
Nekem nincsenek. A legtöbb embernek legalább olvasó hangja van. Nekem olvasáskor is csak képek mennek, mint egy némfilm.
2/7 anonim válasza:
Nekem szokott lenni, szoktam vele beszélgetni is.
5/7 A kérdező kommentje:
És ilyenkor beszéltek önmagatokkal?
ma 17:05
6/7 anonim válasza:
Én szoktam, persze csak magamban. Mármint amikor gondolkodok akkor magamnak válaszolok. De ilyen belső megérzésem vagy hangjaim nincsenek amik megmondják hogy mit csinálnak. De szoktam hangosan gondolkodni is dolgokon, végülis akkor is magammal beszélek. Huh ez így leírva elég furcsán hangzik.
7/7 anonim válasza:
A tudatomtól független hang nincs a fejemben, de magamban tudok beszélni, anélkül hogy hangosan kimondanám a dolgokat, vagyis van belső hangom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!