Mi nyomja a lelked?
Figyelt kérdés
nov. 24. 12:24
1/13 anonim válasza:
Én ma szülinapos vagyok, de igazából a holnapi munkára készülök. Nagyon kiváltságos helyzetben vagyok, mert azzal foglalkozom, ami egyben a hobbim is, amit hivatásként tudok kezelni és ez az emberek 95%-ának nem adatik meg.
Persze, nem tökéletes az életem, de ha minden tökéletes lenne, akkor egyben unalmas is lenne. Mindig van min fejleszteni és ez adja a motivációmat.
Azt gondolom, a gondjaim épp olyan mértékűen, ami tud táplálni rövid-, középhosszú- és hosszútávon egyaránt.
2/13 anonim válasza:
Hogy nem tudok türelemmel lenni a gyerekem felé, hogy gyűlölöm a sírását hallgatni, hogy visszasírom a régi, gondtalan életemet.
3/13 anonim válasza:
Hogy mennyire gyűlölöm a sarat meg hogy mennyire várom a nyarat XD
4/13 anonim válasza:
Az,hogy mindig a gyerekem miatt kell aggódnom mióta megszületett,hol a fejlődése miatt ,hol a viselkedése miatt...
5/13 Gál Gábor 2024 válasza:
Hogy szr alak vagyok és ezt már nem tudom visszacsinálni.
6/13 anonim válasza:
Egy elég szar hányós betegségből jövök ki és még mindig gatyául érzem magam
7/13 anonim válasza:
Kihúzták 6 napja a bölcsesseg fogam. Valami nem stimmel vele mert meg mindig fáj és rossz a lehelletem hiába mosok fogat. Éjszakánként 2-3 órákat alszom és fáj a gyomrom a fajdalomcsillapítótól enni sem tudok már fogytam 4 kilót és hőemelkedésem van. Ma reggelre teljesen kiborultam és egy órán át zokogtam a komyhában. Már élni sincs erőm/kedvem. Kedtől dolgoznom kell menni amit esélytelennek érzek. ;(
8/13 anonim válasza:
Az elmúlt egy évből órákig tudnám sorolni a problémáimat.
Megcsaltak, zaklatott egy ember stb. Hosszú történetek ezzek, és nagyon nyom...
9/13 anonim válasza:
10/13 anonim válasza:
Sokszor vagyok türelmetlen, meg akarok felelni másoknak. Órákig tudnám sorolni. Eléggé kudarcnak élem meg magam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!