Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért bocsájtom meg mindent a...

Miért bocsájtom meg mindent a páromnak ?

Figyelt kérdés
Komolyan ha mondjuk leszúrna és túlélném akkor is megbocsájtanék neki . Sőt még én kérnék bocsánatot és kérném hogy ne hagyjon el . Na kb ennyire ragaszkodó vagyok

nov. 24. 03:29
 1/8 anonim ***** válasza:
27%

Mert tényleg szereted, ezért nem tudsz rá haragudni.

Akkor sem ha megbánt téged

nov. 24. 03:44
 2/8 anonim válasza:

Ez azt jelenti, hogy elvagy vele,megfelel neked,szereted.

Vagy akár azt is, hogy félsz váltani mert ismeretlen a jövő és mivan ha nem találsz ugyan olyan jót vagy jobbat.

De nyílván szereted őt akkor ez nem kérdés csak akkor jó egy kapcsolat ha ez a szeretet kétoldalú, ha nem az akkor akár mennyire is fáj váktani kell mert hosszú távon bánni fogod a sok elvesztegetett időt.

nov. 24. 03:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez függőség.
nov. 24. 03:56
 4/8 anonim ***** válasza:
74%

Valószínűleg bántalmazó szülők mellett nőttél fel, ezért a kapcsolatodban a függőség alap. Nem ismered a jogaidat (például hogy jogod van a személyes fizikai biztonságra), nem tartod a határaidat.

Ez nem feltétlenül "szerelem", ez sokkal inkább érzelmi függőség, traumás kötődés. [link]

nov. 24. 06:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Én mindig ezt mondom, mármint hogy bármit megtehet a nő, nem változik a hozzáállásom. Ehhez képest, ha mesélném mik történnek és mit csinálok, akkor azt mondanák, hogy forduljak orvoshoz. Önmagában ez a dolog semmit nem jelent. Kéne még néhány info arról, hogyan viselkedsz más helyzetekben. Szerintem ez nem ragaszkodás, hanem a korszerű tudományok szerint kötődési zavar.
nov. 24. 06:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha folyamatosan alárendeled az érzéseidet, és figyelmen kívül hagyod a saját szükségleteidet azért, hogy a másik boldog legyen, az hosszú távon önkárosító lehet. - Emiatt tetted fel a kérdést?

Ez szerintem egy nagyon összetett dolog, amihez sok egyéb dolgot is tudni kéne. Egészen messzemenőkig lehet normális viselkedés. Ha jobban kifejted miről van szó, miért kérdezed ezt és egyéb helyzetekben hogyan viselkedtek, akkor lehet bővebbet mondani.

nov. 24. 06:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Kodependens vagy.
nov. 24. 07:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez már nem szeretet, hanem ahogy írják: függőség, azaz kontrol nélküli elfogultság, hiányzik a tárgyilagos megítélés. Ha a kapcsolat még friss, akkor hormonális hatások váltották ki és csak reménykedni lehet, hogy majd lecsillapodik.
nov. 24. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!