Antipszichotikumok mellékhatásairól mik a tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
Tiapridalt szedtem kis dózisban pár hétig. Érdekes hogy olyan érzésem volt ezzel a szerrel kapcsolatban, mintha egyfelől jót tenne, de ezzel egyidőben valamiféle feszültséget is okozott, főleg a lábaimban, hogy akárhogy feküdtem, nem volt kényelmes. Olvastam a mellékhatások között hogy úgynevezett "görcskészség" et is okozhat, és gyanítom hogy ezért volt kellemetlen, aztán amint abbahagytam (hirtelen), szinte egyik napról a másikra ez elmúlt.nov. 23. 11:46
2/4 anonim válasza:
Ha mellékhatást okoz, szólj vissza az orvosodnak. Azt mondják, 1-2 hét mire elmúlnak a mellékhatások.
Sose olvasd el a mellékhatásokat, de hát úgy is elolvassuk (én is)...
4/4 anonim válasza:
Nekem sok gyógyszer okozott nyugtalan láb szindrómát. Ez akkor volt különösen kellemetlen, amikor alvászavarra írták föl. Abban a pillanatban amikor elaludtam volna, hirtelen meg kellett mozgatni a lábam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!