Velem többször is, de mindíg vissza tért a szorongás egy idő után.
nov. 21. 01:52
2/12 anonim válasza:
Sokszor vannak ilyen nagyon feszült-nagyon nyugodt fázisok, most ez a ciklus zajlik.
nov. 21. 02:28
3/12 anonim válasza:
Hát nekem nem megszűnt,de jóval csökkent.Nagyon sokat megkönnyít így
nov. 21. 06:04
4/12 anonim válasza:
Örülj neki ne az okát keresd.
nov. 21. 07:01
5/12 anonim válasza:
Nekem sem szűnt meg, viszont csökkent. Vannak ilyen fázisok, van mikor jobban előjön, olyan is, hogy elvagyok, nagyon minimális a szorongás. Változó.
nov. 21. 08:30
6/12 anonim válasza:
Azért egy nap után nem várnék csodákat.
nov. 21. 15:02
7/12 anonim válasza:
Tobbszor elmult mindig visszajott. Frontin szedese mellett azt mondom hogy nem jon vissza 3 honap alatt 2 szer volt egy-egy enyhe szorongas\ panik roham
Annyi hogy frontin fuggo lettem meg megakarok halni.
nov. 21. 17:01
8/12 anonim válasza:
Helyzetfüggő, életperiódus-, hangulatfüggő.
nov. 22. 03:26
9/12 anonim válasza:
7 óriási. A meghalás helyett nem akarsz inkább leszokni róla. Körömreszelővel érdemes próbálkozni és mellé sok testmozgás. ;)
nov. 22. 13:51
10/12 anonim válasza:
Hat most ezzel kuzdok amugy. Napi 3 frontin megy ahogy az orvos mondta meg ha erzem hogy depis hangulaton van azt mondom magamnak hogy en nem leszek depis es megyek a csajomhoz, megyunk vasarolgatni stb lefoglalom magam. Tegnap igy csinaltam bevalt. Ma is igy lesz. Igazabol akarat kerdese minden
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!