Miért van az ha megszűnik a szorongásom akkor egy teljesen más ember vagyok ?
Reggel ha felkelek nagyon erős a szorongásom . Ez teszi ki általánosságban a napjaimat , viszont van hogy órákra elmúlik . Akkor teljesen máshogy látom és gondolom a dolgokat és olyankor attól sem félek amitől szorongás közben igen .
Úgy érzem ezt nem egy gondolat okozza . Mert ha félnék az adott dologtól akkor ha nyugalmi állapotban rá gondolok akkor is elkezdődne a szorongás , de akkor nem és nem is értem hogy olyan állapotban miért érzékelem félelmetesnek .
De ugyan ez van fordítva is . Ha nagyon erős rajtam a szorongás akkor hiába mondom magamnak hogy ugyan már miért kell ettől meg attól félni . Az agyam olyankor teljesen át vált vagy mi .
Lehet ez hormonális is ? Mert tényleg nem értem miért érzem sokszor azt az elviselhetetlen érzést és ha elmúlik akkor csak úgy hirtelen . Mintha valami hatalmas nagy adrenalin öntené el a testemet.
Ha pánikrohamom van akkor sem félek tőle mert tudom hogy nem lesz semmi . Azt érzem olyankor hogy el önt ez az érzés (hiába gondolok én akármire) . 130 as pulzussal tök nyugodtan fekszek és elviselem meg ezt az egész testemet feszítő érzést .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!