Ma nagyon nehéz napom volt , a nap folyamán bevettem 4 db 0,25 frontint. Este , hogy tudjak aludni egy Zolpidem altatót bevehetek?
Figyelt kérdés
16 órakor vettem be az utolsó frontint, nem szeretnék többet bevenni de érzem, hogy aludni nem fogok tudni aludni mivel szorongok. Hasonló helyzetben volt valaki?nov. 20. 18:17
11/14 anonim válasza:
10-es...nem járok most, nincs rá okom. Van olyan szorongás, ami ok nélküli. Voltam a régi terapeutámnál, beszéltünk a semmiről. Gyógyszereket nem bírom, így marad a nyugtató.
12/14 A kérdező kommentje:
Ma voltam pszichiáternél, antidepresszánst irt fel Sertralin teva ,bízom benne javulni fog az állapotom
nov. 21. 12:50
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak tartok a rengeteg mellékhatástól amit még felerősíti pedig ez is bőven elég.
nov. 21. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!