Bevettem 180 mg zolpidem tartarátot. Régen hatott 10 mg-nál. Most mi van?
Ráadásul bevettem 16 mg xanaxot reggel, az azonnal feszívódot, majd kb. szintén 16 mg rivotrilt.
Itt vagyok már 1.5 órája zéró álmossággal, néha-néha ásítok, de ennyi.
Olvastam, hogy valaki 3000mg ig jutott el és eufóriát okozott neki, kezdem érteni ez hogy kezdődött... de arról lejönni...
De nem ez a célom. Csak aludni akarok. Olyan nagy kérés????
Az utolsó gyógyszert már kb. 3 - 4 órája vettem be. Egy PPI-t. Aminek csak egy marginális része hat a CYP3A4 enzimre, az már rég szabad.
A xanax reggel történt, szintén kirülüt P450 enzimek szempontjából.
Ja. Próbáltál már saját magadért felelősséget vállalni oszt' nem csak rátolni a szerekre meg kémikust játszani?
Menj ki, fuss, gyalogolj vagy négykézláb mássz le pár kilométert, valószínűleg jobban tudnál aludni.
Én is hetek óta iszogatok, most a második üveg - minőségi - bor végén vagyok oszt' szinte semmit nem érzek. Ne-e, toljunk rövidet, mondaná az egyszeri okoska. Kár, hogy utálom :) Maradok a konzekvenciánál: a pia megint nem segít...
Eszembe jut egy nagyon régi barátnőm, aki gyógyszerfüggő volt, aztán amikor tényleg csak éppen hogy megemlítettem, hogy biztosan kell-e ez neki, hisztériás rohamot kapott. Gondolom, te is így vagy vele, ha felmerül bármi alternatíva a gyógyszer helyett.
Grat első mondattól tovább sem olvastam, azt sem tudod mit tanulok, milyen egyetemen. Erre máris az első mondat az ítélkezés.
tipik gyakoris magyar.
menj tovább.
3
elolvastad a kommentjeim/kérdésem
Ha igen akkor mi a gond?
6
Ha tudnad mirol beszelsz, akkor mar 30 - 40mg-tol benzodiazepine-toleranciatol fuggetlenul hallucinalni szoktak az emberek.
En 180mg utan semmit nem ereztem, es nem szedek beta-blokkolon, epilepszia-gyogyszeren meg xanaxon kivul mast rendszeresen.
Tanulj egy kis farmakodinamikat mielott hulyeskedsz.
Az hogy bevettem clonazepam-ot, ami jelentos szinergiaval mukodik a zolpidemmel (mert a clonazepam az osszes benzodiazepine receptorra hat + glutamate-decarboxylazet modulalja es alabol GABA agonista mellette, ezert nevezik talan a legerosebb benzodiazepinnek, csak hogy tanulj egy kicsit)
Tegyuk fel azt a teoriadat hogy annyit szedtem mondjuk xanaxbol vagy rivotrilbol naponta, hogy mar magas toleranciam van.
Zolpidem es benzodiazepinek kozott a marginalis kereszt-tolerancia van es inkabb erositi a zolpidemet a xanax/rivotril.
180mg, ird be google-be mekkora adag es mennyitol ajulnak be emberek.
180mg, az brutalisan sok, talan komaba is kellett volna esnem, ha rendes alapanyagok lettek volna.
Amikor zolpidem-ratiopharm ugyanugy bevettem egy nap benzodiazepinek mellett (csak alprazolam raadasul) - 80mg utan szinte beajultam.
A vekonybel es majenzimek meg 2 ora utan nagyjabol kitisztulnak, ujra felhasznalhatoak, nincs inhibicio/indukcio/szubsztracios folyamat.
Na akkor most menj es google-zd be ezeket a szakszavakat mert allitom fogalmad sincs mirol irtam.
Lenyeg, hogy a zolep egy kalap szar, es valoszinuleg placebo szeru, nem veletlen, magyar marka.
A zolpidem ratiopharm meg izraeli, es mar 80mg-tol szo szerint elajulok.
Tanuljatok egy kicsit most.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!