Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mentális betegek tudtok...

Mentális betegek tudtok dolgozni? Ha igen akkor milyen munkakörben?

Figyelt kérdés
Erős szociális fóbiám van és már régóta képtelen vagyok dolgozni. Fogalmam sincs,hogy hol tudnék. Aki benne van mit tanácsol?

nov. 19. 05:08
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nekem még a fóbián kívűl bipoláris zavarom is van ami miatt rengeteget szenvedek. Ez tényleg egy csöbör vödör állapot.
nov. 19. 16:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Én szemelyisegzavaros vagyok, de nem talalok olyan melot, ami hosszútávon tudok végezni. Voltam egy ideig eladó, de nagyon idegesitett néhány ember. A stresszturo kepessegem is a nullával egyenlő. Régóta munkanélküli vagyok, családi segítség nélkül már csöves lennék 🙁
nov. 20. 15:41
 13/19 A kérdező kommentje:
Utolsó. Én is így vagyok. Hosszútávon sehol. Vagy kirugtak vagy eljöttem. Még jó hogy a család mellettem van.
nov. 21. 01:08
 14/19 anonim ***** válasza:
Látom sokan vagyunk nehéz helyzetben. Erről a világunk is tehet. Nagyon sok normális ember küszködik az élettel. Életidegenné vált a hely. Nem véletlen ez a rengeteg probléma.
nov. 21. 01:31
 15/19 anonim ***** válasza:
Azonban mi emberek, MI is hibásak vagyunk abban hogy életben tartjuk a rossz szokásokat! Mintha senkit sem érdekelnének a hibák, a megoldások, csak hogy minél jobban járjanak! Nem kímélnek se Istent, se embert, ez lett a világunk!
nov. 21. 01:34
 16/19 A kérdező kommentje:
Igen és sokszor a rossz emberek érvényesülnek akik csak a saját érdekeit nézik.
nov. 21. 03:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez most egy ilyen világ. De ha történik velük egy krízis, ők patkolnak el a legkönnyebben, akár önmaguk keze által, mert nem szoktak hozzá a nehézségekhez, a szenvedéshez, és nincs megküzdési stratégiájuk.
nov. 21. 03:48
 18/19 anonim ***** válasza:

A rossz emberekre remek példa a kettes válaszoló és az összes felpontozója. Ő totál normálisnak találja, hogy egy beteg embernek több végzettség kell ahhoz, hogy ugyanarról a szintről indulhasson, mint az egészséges emberek.

dec. 1. 18:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Esetleg valami saját vállalkozás, alkotói munka? :)
dec. 2. 18:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!