Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyire gyakori az, ha egy...

Mennyire gyakori az, ha egy autista addig erőlteti mindenáron egy illetőnèl azt, hogy az legyen, amit akar, amíg az illetőnek egyszercsak elborul az agya és olyat követ el az autista ellen, aminek börtönbüntetés lehet a következménye?

Figyelt kérdés

Például.:

Az autista.:

"Hadd menjek már el apával a petörkei tóhoz sétálni! Ne marasztalj itt! "

Az illető.:

"Hagyjál már békén! Ne gyötörj engem állandóan!"

Autista.:

"Képes lennék márpedig téged addig gyötörni ezzel, amíg egyszercsak annyira elborulna az agyad, hogy gyilkos lennél, mert ennyire nem tudok beleegyezni abba, hogy nem lehet az, amit szeretnék."

Meg ilyesmi.

nov. 18. 10:55
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
60%
20, igen, sajnos ez nagyon tragikus is lehet.
nov. 21. 19:35
 22/33 anonim ***** válasza:
15%
Amikor majd az autista késsel a kezébel üvöltözik és fenyegetőzik, na akkor el tudom képzelni, hogy ráborul az asztal a fejére. De ez, hogy "hadd menjek már el apával a petörkei tóhoz sétálni", ez egy nagy lókuki.
nov. 21. 21:42
 23/33 anonim ***** válasza:
61%
Az az érzésem kérdező, hogy te nagyon unatkozol
nov. 22. 13:52
 24/33 A kérdező kommentje:
Csak sokszor hallok olyasmit, hogy már sokan nem tudják féken tartani magukat és megteszik.
nov. 22. 14:43
 25/33 anonim ***** válasza:
72%
Hol hallasz ilyet? A szegedi csillagbörtönben? 😅
nov. 22. 14:49
 26/33 anonim ***** válasza:
71%
Nem, ilyesmiről nemhogy sokszor, de kevésszer sem lehet hallani.
nov. 22. 14:52
 27/33 A kérdező kommentje:
22 Nem arra gondoltam, amit írtál hanem arra, hogy az autista nem teszi meg, de a szülő igen, ha sokáig követelőzik a gyerek és ezzel kitartóan hergeli.
nov. 28. 10:46
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

27.: Arra gondolsz, hogy kiborul és agyonüti? Nos, ha rosszak a szülő idegei, előfordulhat.

Nem is kell ehhez autista. Több, szülés utáni depresszióban szenvedő anya ölte meg sajnos a gyerekét amiatt, mert idegileg kiborult és kontrollálhatatlan dührohamot kapott. Ezt csak azzal lehet megelőzni, ha valaki még idejében segítséget kér és kezelést kap. Súlyos esetben a gyerektől is el kell különíteni.

[link]

nov. 28. 11:42
 29/33 A kérdező kommentje:
Ha az autista hergelései miatt lennének rosszak neki és amiatt tenné, arra gondoltam, hogy az mennyire gyakori?
nov. 28. 14:49
 30/33 anonim ***** válasza:
29.: Erről még senki nem készített statisztikát szerintem. Inkább érdeklődj autistákat gondozó szervezeteknél, hogy hogyan bírják a hozzátartozók az ilyesmit.
nov. 28. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!