Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mentális betegek,van párkapcso...

Mentális betegek,van párkapcsolatotok? Akinek nincs az nem magányos?

Figyelt kérdés
vannak mentális betegségeim és a párkapcsolatom is az miatt ment tönkre ,mert nem tudtam dolgozni és nem akartam gyereket ,mert képtelen lennék rá felnevelni mivel nagyon sokat depresszios vagyok és erős szociális fóbiám miatt nem bírok dolgozni és társaságba menni. Le vagyok százalékolva. Van mikor elvagyok egyedül,de mostanában magányos vagyok és hiányzik valaki,de tudom,hogy senki nem tudna ezekkel elfogadni. Ti,hogy boldogultok?
nov. 17. 15:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Te nem tudod elfogadni saját magadat nem más nem tud téged. Aki elfogadja magát az talál olyat aki hozzávaló. Lásd Holzer Fanni (mosolyka)

Szerintem nem volt nagy ötlet a leszázalékolás. Ezzel azt mondtad ki magadról, hogy alkalmatlan vagy az életre. Keress valami munkát és nem leszel olyan magányos. Csak az nem dolgozik aki megteheti.

nov. 22. 14:32
 12/14 anonim ***** válasza:

Mit csinálsz egész nap, ha nem dolgozol? Van aki eltart?

Ha otthon ülsz egyedül egesz nap akkor ne csodálkozz, hogy depressziós vagy. Nem kéne eljárni valami közósségbe? Sok helyen vannak csoportos terápiás foglalkozások is. Ott találhatsz hasonló problémával küzdő barátokat akik megertenek.

nov. 22. 14:37
 13/14 A kérdező kommentje:
12 es már kértem időpontot pszihologushoz. Lehet ,hogy ő terápiát fog javasolni. Amugy igen van aki eltart de már jelentkeztem 4órás meloba
nov. 22. 14:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Na ez egy jó ötlet, remélem sikerül. Azért arra is gondolj mi lesz ha majd nem lesz aki eltart. Vagy mi lenne ha nem lenne aki eltartana?

Sok mentális betegnek az a nagy szerencséje, hogy tehetik meg, hogy kivonják magukat a forgalomból, így velük történik is valami ami idővel változást hozhat.

nov. 22. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!