Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mentális betegek,van párkapcso...

Mentális betegek,van párkapcsolatotok? Akinek nincs az nem magányos?

Figyelt kérdés
vannak mentális betegségeim és a párkapcsolatom is az miatt ment tönkre ,mert nem tudtam dolgozni és nem akartam gyereket ,mert képtelen lennék rá felnevelni mivel nagyon sokat depresszios vagyok és erős szociális fóbiám miatt nem bírok dolgozni és társaságba menni. Le vagyok százalékolva. Van mikor elvagyok egyedül,de mostanában magányos vagyok és hiányzik valaki,de tudom,hogy senki nem tudna ezekkel elfogadni. Ti,hogy boldogultok?
nov. 17. 15:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Vagyunk így páran.Mi is szenvedünk
nov. 17. 17:51
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs...😟
nov. 17. 19:07
 3/14 anonim válasza:
100%
Szia, hasonló helyzetben, ha gondolod írj privit, beszélgethetünk.
nov. 17. 19:09
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Skizofrén beteg vagyok nincs párkapcsolat om nem is volt még 33F 😟
nov. 17. 19:38
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha már azt felhozom ,hogy depresszió már stigmat nyomnak rám..nemhogy bipoláris depresszió..ez van.. nehéz így,de végülis megszokható ez is sajnos.
nov. 17. 20:15
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Már nincs. Egy kapcsolat tett mentális beteggé. :(
nov. 17. 22:04
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Van kapcsolatom.
nov. 17. 22:14
 8/14 A kérdező kommentje:
5ös. Én is bipoláris vagyok. Nem tudok teljes életet élni a sok szenvedéstől,de már hozzászoktam valamennyire.Mindig várom a mániás fázist de ritka sajna.
nov. 18. 04:59
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb 10nap a közepes mánia, inkább feldobottsag érzés, fizetéstol számítva. Az a szerencsém ,hogy ahogy megkapom a fizut rögtön lakbér stb. Felrerakok. Pár nap boldogság aztán jön a kevert szakasz és hó vége, hiába van mindenem meg,de depresszió jön.es ez kezdődik újra és újra. Annyi a különbség, hogy tavasszal felpörgök az nm jó érzés. Utolsó: engem is egy párkapcsolat tett tönkre. Ezért félek már 4eve újat kezdeni.
nov. 18. 08:08
 10/14 anonim ***** válasza:

Szerintem amúgy nem a párkapcsolat tesz vkit depresszióssá. Előtte is depressziós volt az illető, max. nem zavarta, vagy nem tűnt föl neki, netalántán épp a depresszió miatt nincs már párkapcsolat szerintem sokaknak, mint pl. most nekem is.

Kb. fél éve ért véget egy több éves párkapcsolatom, szinte érthetetlenül, pontosabban nem teljesen, mert voltak jelei, de mondtam neki, hogy legyen olyan kedves, és szóljon, mielőtt elhagyna, hogy tudjam, mégis meglepett, amikor közölte, hogy lakást keres, oké, köszi, hogy szóltál, akkor én is, és azért megkértem, hogy mondja már meg, hogy miért. Akkor azt mondta, hogy nagyon sok minden kavarog benne, de ha letisztázódott, majd szól, azóta már meg is írta, többszöri noszogatásomra, és csupa olyan dolog miatt menekült el előlem, amit én mind a depresszióm számlájára írok.

Szóval nekem volt, de már nincs.

Hogy a vége miatt még depressziósabb lettem? Lehet...

De hogy én nem tőle kaptam el, mint egy náthát, az biztos!

nov. 22. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!