Ezt a gyógyszert szedjem tovább vagy hagyjam abba a szedését?
Figyelt kérdés
Tehát 5 napja szedem a Rxulti 1 mg gyógyszer t és sok a mellékhatása. Olyan van pl hogy azt képzelem hogy egy szellem megy egy biciklivel.Vagy amikor iszok valamit a hang azt mondja te vért iszol nem kólát.Komolyan ilyenek vannak.Ezek később elmúlnanak enyhülnek vagy megmaradnak? Légyszives segítsetek.Szedek még Scippa 15 mg Amitrex 800 mg rivotril 1 mg és ketilept prolong 400mg. 33Fnov. 16. 16:22
11/12 A kérdező kommentje:
Hogy érted?
nov. 18. 15:20
12/12 anonim válasza:
Én is ezt a gyógyszert szedem már egy hete de nekem semmi ilyen mellékhatás nem jelentkezett.
Annyi hogy feldobottab vagyok tőle
meg jókedvű. Szerintem ha ezt tapasztaltad akkor minnél hamarabb beszélj az orvossodal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!