Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit jelentenek ezek?

Mit jelentenek ezek?

Figyelt kérdés
Autisztikus spektrumzavart állapítottak meg nálam, plusz kevert és egyéb személyiségzavart. Mondta a doktornő, ez nem azt jelenti, hogy autista vagyok, de már nem emlékszem rá, mit mondott, miben nyilvánul meg nálam. Másokkal való beszélgetéssel kapcsolatban, vagy ilyesmi. A kevert és egyéb személyiségzavarra pedig azt mondta, nem állapítható meg, hogy ez vagy az a személyiségzavar van nálam, hanem mindből produkálok tüneteket. Ha jól emlékszem, ezt mondta. Azért ez elég morbid dolog szerintem, hogy produkálom a skizofrénia, borderline, meg még kitudja milyen zavar tüneteit. Meg aztán ez az autisztikus dolog is eléggé meglepett.

#személyiségzavar #autisztikus spektrumzavar
nov. 15. 21:04
 1/7 A kérdező kommentje:
Egyébként azt mondták, hogy intelligens, bölcs ember vagyok.
nov. 15. 21:09
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Marha gyorsan keresni kell egy másodvéleményt klinikai szakpszichiátertől. Azt jelenti.
nov. 15. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, én még harmadik szakvéleményre is szavazok, meg arra, hogy írásban kérj mindent, hogy ne felejtsd el!
nov. 16. 07:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Miért kellene másodvélemény?
nov. 16. 12:05
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Mert nem érted teljesen, és azért is, hogy csökkentsd a félrediagnózis lehetőségét.
nov. 16. 12:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Mit nem értesz?
nov. 16. 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:
84%
En meg ronaldo vagyok. Mindenki az aminek hiszi magat.
nov. 16. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!