Sérülés feldolhozása?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 16 éves vagyok. Egy hónapja kezdődött, hogy bevertem a térdem, kis kihagyás után újra edzettem rá, viszont azóta erősödő fájdalommal küzdök, minden egyes nappal egyre rosszabb. Mivel nem hirtelen lett nagyon rossz nem mentem be ügyeletre, hàziorvos beutalt egy profi helyre, de az még két hét. Szerda óta mankózok, elegem van, hogy mindenki körbeugrál, elegem van, hogy egy csiga is gyorsabb nálam, hogy a kezemet szétcseszi a mankó. Kapok elvileg erős, orvos által felírt cuccot, de így is fáj. Kilátástalan az egész, sose lesz vége. Eddig rendszeresen sportoltam, most tehetetlennek érzem magam, nem tudom mikor lesz végema 07:07
1/1 anonim válasza:
Amin nem tudsz változtatni azt el kell fogadni úgy ahogy van.
Most ez egy ilyen időszak az életedben, de vége lesz majd ennek is.
Ha már ilyen helyzetbe kerültél figyeld meg hogy mit tanulhatsz belőle.
Fiatal vagy még így neked ez új, de ahogy majd idősödsz sok hasonló helyzettel kell majd szembenézned, jobb ha már most próbálsz ezekre felkészülni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!