Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnék újból boltba járni?

Hogyan tudnék újból boltba járni?

Figyelt kérdés
Utóbbi bő 1 évben meggyűl a bajom a vásárlással. Előtte több helyen volt pánikrohamom (tömegközlekedésen, kocsi, zárt hely stb). Mostanra már sokat javult a dolog, többnyire már csak max szorongás van, viszont maga az élelmiszer boltban főleg amint belépek kicsit ahhoz tudnám hasonlítani mintha úgy éreznem 70 éves mama lennék, szédelgek, nem jó az egyensúlyérzékem vagy elkezdem hallani a szivveresem. Ez a kasszához érve pláne ha sor van, de úgy amugy is fokozodik, elkezdek izzadni, remegni, hangom is más. De maga az üzletben is sprintelek kb és csak pár dolgot veszek ami szükséges. Nagyon megnehezíti ez a dolgokat, már előre rosszul vagyok ha mennem kell aznap boltba. Pedig régen egyébként szerettem nézelődni, semmi ilyen problémám nem volt. Hogyan lehet ezt legyőzni? Próbáltam már nagy önbizalommal bemenni, de akkor is kb rohantam volna ki rögtön
nov. 14. 09:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
51%

# 2

A benzok (rivotril, frontin, xanax) ezek okoznak gyors és erős függőséget, mivel ezek instant drogok.

Egyéb antidepik még be is jöhetnek, de azoknál meg lehet egy rakás mellékhatás, és ezek jellemzően lassan fejtik ki a hatást.

Összességében gyógyszerektől csodát várni nem érdemes, mivel ezek nem oldják meg a problémákat.

nov. 14. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!